Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

Online sokkel bestellen

Wilt u online een sokkel bestellen, een sokkel met verlichting die u bijvoorbeeld in de tuin kunt gebruiken? U heeft de keuze uit tal van modellen, zoals de klassieke sokkels of juist een moderne sokkel met een strakke vormgeving.

Sokkel met verlichting


De sokkel met verlichting zorgt voor een bijzondere sfeer in de tuin, bijvoorbeeld wanneer u deze langs het pad of juist bij het terras plaatst. Wilt u graag tot in de kleine uurtjes buiten kunnen zitten, of langs het pad zorgen voor een stijlvolle vorm van verlichting? De sokkel is dan uitstekend geschikt, u heeft online de keuze uit tal van aanbiedingen die er beschikbaar zijn. U betaalt op die manier een scherpe prijs voor de sokkel waar u gebruik van wenst te maken, terwijl u daarnaast kunt rekenen op de hoogste kwaliteit.

Voordelig een sokkel kopen


U kunt online heel voordelig een sokkel kopen, wij zorgen voor het complete aanbod vanuit de verschillende webshops. Dit betekent dat u een uitgebreide keuze heeft, zonder dat u er de deur voor uit hoeft. Komt u de sokkel tegen die u graag wilt kopen? In de meeste gevallen zorgt de webshop voor een vlotte verzending naar uw adres. Dit betekent dat u de sokkel vlot in huis heeft, om er in de tuin direct gebruik van te kunnen maken.


marine sokkel laag (OP=OP!)

Marine sokkel laag...

Van: € 35.54
Voor: € 26.81

De Massive Outdoor marine sokkel laag is een prachtig armatuur van het merk Massive. Het armatuur heeft als kleur zwart. Het wattage bedraagt 60w met een e27 aansluiting. De afmeting bedraagt 14 x 43...

Meer informatie
Sokkel Massive Outdoor Bucharest zwart 15412/30/10 UITVERKOOP

Sokkel Massive Outdoor...

Van: € 43.67
Voor: € 29.24

OP=OP ARTIKEL, LEVERTIJD CIRCA 1-2week. De Sokkel Massive Outdoor Bucharest zwart 15412/30/10 is een prachtig armatuur van het merk Massive Outdoor. Het armatuur heeft als kleur zwart. Het wattage...

Meer informatie