Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

Online wandlampen bestellen

Bent u op zoek naar een uitgebreid aanbod op het gebied van wandlampen, die u eenvoudig online kunt bestellen? U bent bij ons aan het juiste adres, wij zetten de aanbiedingen voor wandlampen voor u op een rij, zodat u online uw keuze kunt maken.

Moderne en klassieke wandlampen


Uiteraard heeft u de keuze uit zowel de moderne als de meer klassieke wandlampen die er beschikbaar zijn. Zoekt u een strak exemplaar en hebben de RVS wandlampen uw voorkeur, of wilt u er met de wandlamp juist voor zorgen dat u binnen als het ware een lantaarn op kunt halen? Weet u al waar u naar zoekt, of wilt u de beschikbare wandlampen gebruiken om meer inspiratie op te doen? U heeft de keuze uit heel kleine en compacte wandlampen, of de wandlampen met een groter karakter die bovendien een sieraad vormen voor binnen uw interieur.

Voordelige wandlampen kopen


U kunt online heel voordelig uw wandlampen kopen, u betaalt daarvoor standaard een scherpe prijs. De armaturen zijn goed van kwaliteit en zijn uitstekend geschikt voor de verschillende soorten lichtbronnen waar u gebruik van wenst te maken. U kunt de wandlampen bestellen door deze aan te klikken, wij brengen u naar de desbetreffende webshop. U kunt doorgaans rekenen op een vlotte verwerking van uw order en bezorging op uw adres, zodat u de wandlamp vlot in huis heeft.


Nordal Wandlamp Brons - 40 x 48 cm

Nordal Wandlamp Brons ...

 
Prijs: € 215.00

Licht je interieur op met deze bronzen wandlamp van Nordal.

Meer informatie
Nordal Wandlamp Brons - 23 x 30 cm

Nordal Wandlamp Brons ...

 
Prijs: € 159.99

Licht je interieur op met deze bronzen wandlamp van Nordal.

Meer informatie
Nordal Wandlamp Zwart - 14 x 53 cm

Nordal Wandlamp Zwart ...

 
Prijs: € 189.99

Licht je interieur op met deze zwarte wandlamp van Nordal.

Meer informatie